Monday, January 23, 2006

HRANA de undeva din campuchea de la fratele shmirghel



Uite asea ma bucur ca de niste bucate alese cind vad ce mai posturi bine impanate cu imagini si linkuri s-au strins acilea inspre gloria unor dimineti pline pentru voi toti. Dimineata aia TM care putea fi tot atit de bine un amurg bine montat pe ramele ferestrei mari cu doua perdele strinse in coc.

Am zis ca uite nu pot sa trec cu vederea nici in ruptul capului ca am primit o fotografie de la fratele nostru drag shmirghel care tocmai s-a inapoiat in Campuchea de undeva din insulele Andamane unde a fost la scufundari cu rechinul balena, peste blajin(cum stim insa cu fiecare peste cartilaginos tre sa te porti cu sfiosenie si cucernicie).
Fotografia proaspata din Campuchea se intitula arme si bere daca nu gresesc si o urc aici ca sa va minunati si sa va bucurati. Armele predate banuiesc de khmerii rosii porumbelului salvator. Pe linkul de mai sus shmirgheluitor o sa aveti bucuria sa vedeti si un vechi protoblog numit finutze tinut pe vremuri de shmirghel si cand pe ici cand pe colo si de mine. Corespondenta lui e zglobie si plina de seva dinaia de ylangylang si nucsoara cu care poti sa faci infuzie de fiecare data cind schimba omul asta carma si continentul. Corespodenta publicata acuma si in ultimul OMAGIU.

1 Comments:

Blogger nuclear_fairy said...

uoaaa,ca tot pe la worriorsi ajung!

9:15 AM  

Post a Comment

<< Home