Sunday, January 08, 2006

remember FOOD ? (Session2)



Super ma bucur ca sa ajuns organic asa la mancaree ca tot manvarteam in jurul ei de catva timp si cred ca si voi...so propun..si subliniez subiectul ....voi stiti ce mancati? vreti sa mancati?...sau.."problema numarul unu (1) modul in care din cauza tehnologiei puse in fata noastra - nu vedem tehnologia organica care e in noi."(..heheh..chiar asa e..)printre muuulte alte carlige plasate de mr.megatron.
La fel ca si frica....mancarea se transforma in functie de tehnologie (deshidratare,,laser,,mutati genetice si multe altele mai horror...)Tehnologia aplicata pe politica hraneste armatele americane ,din cosmos pana in adancul marilor ..chek dis out cum suna o reclama pt armatafood )Daca intrii intrun supermarket vezi pakingurile in asa fel incat ii super labirind acuma sati mai amintesti care era rolul mancarii...pakingul insa are rolul de a te ajuta... sati analizezi actualitatea gusturile vizuale, emotionale sau poetice :apa, dioxid de carbon,acidcitriic,acid fosforic alimentar,aspartan acesulfam k, aroma de x conservant,,astai clisheu deja val energetica 0.19cal..DARE FOR MORE! (ati ghicit?)
Mancarea k si cultura postmoderna descompusa si recompusa nonstop a ajuns la esenta si acum renaste din proprilei substante chimice purificate. mixezi cu un pic de colorant stimulent gustativ la alegere..si ther u go...enjoy da power of creation...de ce sa nu ne bucuram nu? avem mai multe optiuni.se inventeaza....so inchideti ochii si deschideti gura pliiz...ca e suurpriizaaaaaaaaaarrrrgh!!! sit ok
..nah ca daca tragem ceva concluzii,,poate va invit la o masa weekenduviitor!!

2 Comments:

Blogger tudor borduz said...

da
da tripu si mai aiurea ii ca peste ceva timp nici nu o sa mai ai din ce alege cred (ma refer aici la REAL food)
parca e pe cale de disparitie pt omu modern, stresat, grabit care vine infometat de la servici intra intr-un minisupermarket ia ceva pe care ajuns acas baga in microwelle si e gata.
ramane numa de mers la piatza da si acolo deja is rosiile tratate, castravetii crescuti cu nu stiu ce ingrasamant si asa mai departe
so what to do??

6:11 AM  
Blogger arancia said...

www.gherilladeservicipescoala.blogspot.com

( check dis out: http://www.themeatrix.com/portuguese )

1:18 PM  

Post a Comment

<< Home