Friday, February 03, 2006

BLEX Session (ok) de la akira

"....hai sa pun intorsura la putere si asa o sa devina orasu cunoscut datorita mie,si toti o sa sa stie ca aici o fost mega shusta....(se gandea akira in clasa a sasea..) si mio adus azi bdu-l asta pt blex-session!( care mega taree de fapt!)
...erau comixurile unguresti cu supermen, stiu ca-n cursu unui an, oriunde mergeam dinalea ca intram in librarie ma puneam jos si incepeam sa desenez..era un amalgam de tot felu de chestii si vroiam sa fiu cat mai tare, si era foarte hardcore ca nici nu stiam cei aia penita!!!
...stiu ca ma plimbam prin intorsatura si ma gandeam ce so ntamplat, si trebuia sa fie in poveste ceva mai hardcore..si o aparut comoara!!!
...am luat o carte de la biblioteca..in cartea aia scria de comoara...si comoara era pazita de ceva suflete foarte intunecate, intr-o pestera..da el nu a citit asta in carte...ca era curios de comoara...primul personaj..cu freza asta de borcan...
..aia cu actionfigure m.v am facuto pe trenul personal 4545 de la intorsura pe Brasov! plecam deacasa spre scoala..drumul meu saptamanal..."




( bd-ul , e mare si fuked up!!! comeing soon !!!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home