Sunday, February 05, 2006

BLEX Session - cand te roade si tre sa scrii

teenage-ărie

cosuri si idei cretine in cap

Pe langa astea cre k e imposibil sa scapi de tripu ala cu perechea potrivita, cu dragostea din tei si tot ce tine de asta.
Toti au trait-o intr-un fel sau altu.

Acu 2 ani adica prin octombrie-noiembrie 2004 la minunata varsta de 17 ani m-a lovit pt prima oara calumea de tot.
Faze dinalea ca o vezi pe strada si faci stanga imprejur si mai ca nu o iei la fuga in fine.
Atunci s-a materializat intr-un text asa scris la plezneala.
Simteam cumva nevoia de a scoate ceva din mine in incercarea de a rezolva ceva.
A rezolvat numa ca m-am scos pe mine din asazisu bad-tripu ala si eram sigur ca am scapat de tot.
Ce urmeaza sunt niste fragmente din primu text ce m-i l-o cacat creieru in culmea fericirii:

"Baaaaaaaaa
Ce s-a intamplat aseara??? Hmm , oare ce parere are ea despre mine?? De ce mi se intampla ca de fiecare data cand incerc sa stau de vorba cu o fata de care imi place la nebunie o dau in bara ?? :):) cam aiurea. De ce nu pot sa imi dau drumul?? Sa ii spun cu adevarat ce cred . sa zic ce imi trece prin minte la momentul respectiv?? De ce pun tagurile astea?? Nici eu nu stiu . oricum Ciocionella pare super ok , dar cum sa fac sa fie interesata de mine?? Oare e posibil?? Tare cred ca da . trebe sa fac ceva , degeaba ma tai tot cand o vad daca nu stunt instare sa scot ceva interesant din mine."

"Dar sa ne intoarcem la oile noastre. Ce fac cu Ciocionella??? Trebuie sa ii zic ceva , altfel o sa innebunesc gandindu-ma oare ce o sa zica , cum o sa reactioneze si asa mai departe si peste 20 de ani o sa ma tot gandesc ce fraier am fost. Asta e realitatea. As vrea sa poti doar printr-o atingere sau o privire sa inteleaga ce simti , fain ar fi , dar e mult mai greu , pentru unii,hai sa nu mai fac partre di categoria aia de oameni , hai sa fac ceva cu viata mea ca prea ma plictisesc si ma gandesc la cai verzi pe pereti , de fapt la Ciocionella , da na. oare ce s-ar intampla daca ar citi ea chestiile asta??? Atunci chiar ar crede ca sunt nebun , sau poate din contra , ar sari drept in bratele mele , yeah right :) "

"Da chiar stai un pic , chiar m-am indragostit , pentru a doua oara sau nu a treia oara in viata mea. E cam fain, simti asa ceva in stomac , devii nelinist , transpiri mai tare ti se schimba expresia fetei si parca simti ca tasneste ceva in tine , ca explodeaza , cu o putere inimaginabila , ceva ce nu poti controla sub nici o forma , trebuie sa se opreasca singura sau mai bine sa fie intretinuta mai departe de altcineva. Frumos , mai mult nici nu pot sa numesc feelingu asta , cam fain. Ma bucur ca traiesc asa ceva, dar totusi nu ar trebui sa ma limitez la asta ,trebuie sa fac level up sa omor bossu de level 30 si sa salvez printesa , si tot de ceea ce am nevoie este vointa , atat , cam simplu da de fapt e atat de greu. Dar e posibil si trebe macar sa incerc , ce pot sa pierd. . . . . . ."

"Aim bec
Deci azi am aflat ceva foarte interesant , si anume Hmmm oare ca mai asculta Ciocionella pe langa The Cure si Placebo ????? iar raspunsul este : AIR!!!!
Chiar nu imi vine sa cred ca mai gasesc pe cineva care sa asculte asa ceva si sa si savureze muzica asta. Cam aiurea ca mi-or furat aia hardu. Aveam 4 albume plus alte chestii de astea. Cam aveam de la massive toate patru (Damn!!). ce tare ar fi sa stau iarna la garana in fata focului cu roscata si sa ascult air. Cred ca ceva mai fain nu ar putea exista. L da totusi cred ca fantezez prea mult. Wake up son!! Nu prea cred eu ca o sa fac chestia asta prea curand. Cred ca asta incepe sa fie un fel de jurnal despre incercarile mele disperate de a incerca sa fac o fata sa ma placa . poate ca peste 100 de ani da cineva din greseala peste txtu asta si devine best-seller sau mai stiu io ce , glumeam , si asa e doar un fel de a ma exprima cand sunt acasa si nu am cu cine sa stau de vorba. Sau poate incep si io sa vorbesc cu pisica , cum face mamamea, dar se pare ca mai rau a ajuns decand face chestia asta..."



Si asta ii cam doar un sfert din tot ce am bagat in decurs de 2 sau 3 zile
Da nici bine nu o trecut asta ca la cam 2 luni adica prin ianuarie 2005 m-o lovit iar tancu si iar am avut o pornire dinasta de scris.

de citit mai e asa ca daca vreti sa mai aflati ceva superadevaruri dinastea dati un mail la nuclear_fairy@yahoo.com sau la turbotudor@gmx.de

0 Comments:

Post a Comment

<< Home