Friday, March 03, 2006

Postcard from the Antigravitational Disembodied Voices Watherfalls

Luni la ora opt am iesit impreuna cu Morning Glory blogers si alti midnight hunters in netframe, bolnava dupa scarboshenia din tren, la ora opt am deschis spatiu, era alb-fresh,ca ceru dupa furtuna., pe la sfarsit a-nceput sa-mi aduca a camasa de forta, sub care monstru nostru de 8 ore jumate se zbatea sa evadeze .
O fost tare lanceput ca la bere, cu replici scurte si funy cyberclassix: cu hyper creierul umanitatii, cu povesti din locuri indepartate unde oamenii mor navigand , sau despre emotile descoperirilor de raritati..
Da link shower sessionul o fost horror de corect! Io am cerut o selectie plus un scurt text de prezentare , sa ma autoprotejez , normal , de la ce avea sa se intample oricum : Iv a luat-o razna. (and i loved it so much) .si a inceput sa vomite link dupa link, se prelingea pe ecran o plasa de carlige tentante de la 3d net art, manga/hentai de classa, moment exploziv, salivam pe ecran , aveam ochii lipiciosi, si ghiare infipte in soarece, maraiam la linkuri ca pisica la stolurile de pasari, imi tremurau mustatile si am inceput sa mushc disperata din avalansha de flying links !....toti incercam sa-l oprim pe mr. Iv , luasem overdose. nu-i ok fratilor sa vedem prea multe linkuri , ne fragmentam, da no , daca va tine si vreti lista lu Iv dati un mail si o primiti!. (Dupa faza asta creca am inceput pe rand sa o luam razna....) Ca norocul ca o venit mistik dupa el sa faca un pic de ordine , si i-a punctat frumos pe masterii astia care slefuiesk viata tridimensionala..


01 o reusit sa se strecoar prin hyperiv si a sharuit nishte exemplare meegacorecte de generative art, si net maps, dupa care so lasat posedat de nush' ce preot binar si-onceput sa-si binecuvanteze supusii.. cull cyberflirt demonstration de la iv care baga o tura de copy-pasteuri, din chatul cu colega de elf-escape din argentina de pe campiile forever young and free ale cyber-dungeon-ului Lineage , oaa, si interventia lui megatron: intra si ne baga niste electrosocuri video cu un exemplar reprezentativ al speciei, anunta un sperm spam out now ! si sare din avion.
Pe la ora 4 incepe prima tentativa de evadare in grup , metoda: nature is calling you, batranul cablu ne vrea afara , trist, mai expulzea za pe cate unu care intra hop top inapoi, la caldura si prietenie.,,, jibraell Lvl56 porneste eliberarea sentimentala pe o plaja mmmmm, tropicala , bruiata de cifre codate, tastam fara sa vad, alergam goi prin text asta o fost ok, umpic am luto razna pe sentimentalisme, degeaba neam diluat lanceput dupa sfatu lu rumczy ca tot dulci am ramas la sfarsit , gabi era minuscul, nici nu-l mai vedeam , si avea culoare de ghost, ne uitam obositi unii la alti, ne agatam de un cuvant si visam in continuare, 01 ne mai sprijinea cu cate un sant aici.. Vladimir aluneca il bag inapoi, si impreuna cu 01, pnea, iza, si iv motorul reporneste , inca vreo jumadeora in care incepem sa ne imbratisam sa ne pacalim unii pe altii ca suntem prezenti...

... heh, ca dupa ceam iesit , radeam asha singura in pestera, de tudor la care o-nceput sa-i fie frica ca nu-si vedea textu si o iesit, de silard care tacea milc, de cyberalkimst morocanos ca nui la compiuteru lui , si mr rumczi care dupa ce reuseste sa ne transmita frecventa statiei de emisie receptie arad free,, si ceva bajbaieli de hardweare sexual organs, incepe sa se bruieze , facundu-ne o demonstratie de chat screw, plina de off-lineuri si on-lineuri!
ies cu un feeling de hardcore conections, ca dupa o tabara tare, intr-un loc tare, @u_u@
thanx la every body and soul, pentru transferul de sange optic de prin cablurile din arad timisoara, brasov true enough, sa-mi balanseze pierderile materiale... fak am scris un text lung..sorry...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home